Petitchef

Cum pregatim SPANACUL?

Felul principal
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Intr-o tigaie, in cateva linguri de ulei incins, se pune usturoiul tocat. Cand incepe sa sfaraie pe foc, adica cam intr-un minut, se adauga si spanacul congelat.
  • Se adauga putin apa (3-4 linguri) si se amesteca spanacul constant. Dupa aproximativ 10 minute, cand e aproape gata, se pune sare si piper dupa preferinta si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, sau chiar mai mult - depinde si de cum iti place tie.
  • Se mai lasa pe foc un minut dupa care se stinge ochiul: spanacul este gata!


Poze

Cum pregatim SPANACUL?
Cum pregatim SPANACUL? - poza 2
Cum pregatim SPANACUL? - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

28/02/2014

Nu mi-a placut deloc

(0) (0) Abuz
12/06/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
01/04/2013

Fff bun

(0) (0) Abuz
28/11/2012

F bun

(0) (0) Abuz
26/06/2012

Gustos

(0) (0) Abuz
03/03/2012

Reallmente bon

(0) (0) Abuz
19/02/2012

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
08/02/2012

Foarte sanatos

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătim spanacul proaspăt?
Cum să gătim spanacul proaspăt?
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
Malai kofta vegan: chifelute de naut cu sos indian
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Dovlecei marinați, carpaccio de legume perfect pentru vară!
Dovlecei marinați, carpaccio de legume perfect pentru vară!
2 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
3.7 / 5

Articole conexe

Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Si noi ce mai pregatim cu...vinete? Si noi ce mai pregatim cu...vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează