Cum pregatim spanacul?

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Intr-o tigaie, in cateva linguri de ulei incins, se pune usturoiul tocat. Cand incepe sa sfaraie pe foc, adica cam intr-un minut, se adauga si spanacul congelat.
  • Se adauga putin apa (3-4 linguri) si se amesteca spanacul constant. Dupa aproximativ 10 minute, cand e aproape gata, se pune sare si piper dupa preferinta si se stoarce zeama de la o jumatate de lamaie, sau chiar mai mult - depinde si de cum iti place tie.
  • Se mai lasa pe foc un minut dupa care se stinge ochiul: spanacul este gata!
Pofticioasa SefaPofticioasa Sefa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/02/2014

Nu mi-a placut deloc

(0) (0) abuz
12/06/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
01/04/2013

Fff bun

(0) (0) abuz
28/11/2012

F bun

(0) (0) abuz
26/06/2012

Gustos

(0) (0) abuz
03/03/2012

Reallmente bon

(0) (0) abuz
19/02/2012

Foarte gustos

(0) (0) abuz
08/02/2012

Foarte sanatos

(0) (0) abuz