Petitchef

Supa crema de dovlecei cu gorgonzola

Felul principal
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2


2 linguri ulei de masline

o lingura de unt

150g branza gorgonzola

zeama de legume sau apa

smantana dulce

sare, piper, oregano

crutoane sau paine prajita

Preparare

  • Se curata dovleceii de coaja si seminte. Se caleste ceapa la foc mic 5 minute in ulei de masline si unt, dupa care se adauga dovleceii taiati cuburi. Se lasa 10 minute.
  • Sa prinda culoare si se pune supa de legume, sarea, piperul, oregano. Se fierbe supa la foc mic pana cand dovleceii s-au muiat, se adauga branza si se paseaza totul la blender.
  • Se pune smantana si se serveste ornata cu piper proaspat macinat, bucatele de gorgonzola si crutoane.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Supa crema de dovleac placintar
Supa crema de dovleac placintar
3 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Supa rece de mazare cu menta
Supa rece de mazare cu menta
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Supa-crema din dovleac si gorgonzola
Supa-crema din dovleac si gorgonzola
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Supa-crema de conopida cu bucatele de gorgonzola
Supa-crema de conopida cu bucatele de gorgonzola
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa crema din dovlecei si cartofi
Supa crema din dovlecei si cartofi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Supa-enciclopedia culinara!Supa-enciclopedia culinara!Cum sa faci supa crema!Cum sa faci supa crema!Supa crema - colectie de reteteSupa crema - colectie de retete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: