- Home
- Rețete
- Ciorba
- Retete cu sparanghel
- Supa-crema de sparanghel / asparagus cream soup
Supa-crema de sparanghel / asparagus cream soup
Preparare
- Intr-un vas cu apa care fierbe, puneti mugurii si lasati-i la fiert pentru 3 minute, cat sa devina moi insa nu foarte fierti. Scurgeti-i si treceti-i printr-un jet de apa rece. In aceeasi apa puneti la fiert tulpina taiata si lasati-o 5 minute. Din nou scurgeti si clatiti cu apa rece.
- Intr-un vas topiti untul si adaugati ceapa si cartofii. Caliti pana cand ceapa devine translucida. Aveti grija sa nu le prajiti! Adaugati sparanghelul, supa si patrunjelul si fierbeti 15 minute, pana cand cartofii sunt moi.
- Scoateti patrunjelul afara. Lasati supa la racit timp de 5 minute apoi pasati legumele impreuna cu apa in care au fiert. Puneti din nou pe foc, adaugati smantana, sarea si pieperul. Amestecati pana la omogenizare. Inchideti focul.
- Serviti cu mugurii de sparanghel.
Poze
Video sugerat
YouTube Supa crema de dovleac placintar
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Super rețetă.
De departe cea ma bună supaă cremă
Este supa mea preferata si de cativa ani ma bucur ca avem pe piata noastra sparanghel. Am reusit si-l am chiar si in propria gradina! FFF buna reteta!
Pur si simplu delicioasa
Foarte buna, merita sa incercati, o reteta perfecta! Bineinteles, poți sa nu pui smantana sau poți in loc de unt sa pui ulei de masline, oricum este foarte buna! Multumesc!
Reteta vine de la cineva din vest ?de ce nu e numai in limba romana?tuturor le este rusine cu limba materna? atunci rusine mare !