Sa facem supele noastre clasice un pic mai chic si rafinate prin adaugarea unui capac de foietaj :-)
In anul 1975, renumitul bucatar francez avea sa fie declarat Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare de presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing. Cu aceasta ocazie, Paul Bocuse a creat o celebra supa de trufe numita "V.G.E.", dupa initialele presedintelui. Aceasta a fost prezentata la cina prezidentiala la Palatul Elysée. De atunci, celebrul preparat a ramas in meniul restaurantului lui Paul Bocuse, Auberge du Pond de Collonges, care se afla in apropierea orasului Lyon si care are trei stele Michelin.
Super mulțumesc mult
Răspuns:Cu placere...intrati si pe https://www.youtube.com/channel/UC3-I73zW9Hk7EEaNbhfqxtw sa vedeti video retetele. Multumim
Ai dat o în... figuri cu Shalotta...
Răspuns:Atunci mai pe romaneste: salota (sau esalot, hasma, ceapa mica) :)
Comentarii:
Super !!!!
Doar pentru cubul de supa! Fara nu se poate? Un morcov, ceapa, pastarnac și puțin pătrunjel! Chiar trebuie cub chimic?
Excelenta ideea !
Poate ai vrut sa scrii Valéry Giscard d’Estaing, ca era barbat, nu femeie, Valérie!
Super !
ARATA FOARTE BINE !!!!