Supa de linte - Maman style
Preparare
-
Lintea se alege si se spala in mai multe ape. Daca aveti timp, o lasati sa se inmoaie vreo jumatate de ora inainte de fierbere.
-
O puneti la fiert cu apa, sare, 3 foi de dafin, ceapa intreaga, morcovul si telina.
-
Intr-o tigaie incingeti ulei si adaugati ceapa taiata marunt, condimentati cu turmeric si jumatate din chimen si nu lasati sa se arda.
-
Adaugati ceapa prajita peste linte si lasati sa fiarba bine.
-
Dupa ce lintea a fiert, scoateti legumele intregi din oala. Daca vi se pare ca nu a mai ramas zeama suficienta, mai adaugati apa si mai lasati sa fiarba un pic.
-
Acum puteti sa ii adaugati usturoiul pisat si scortisoara, sa o serviti asa sau puteti sa o pasati.
-
Este delicioasa cu lamaie si paine prajita. Noi deja am terminat-o, noroc ca a apucat sa fac o poza.
R Retete de acasa si de departe
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Super!
F.bine
Supeeerrrrr!!!!!!!!!
Vreau si eu!