Petitchef

Iepure salbatic cu masline

Felul principal
6 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Bait cald :

Preparare

  • Vinul se pune la incalzit si adaugam codimentele de mai sus .Lasam sa dea in clocot pret de cateva secunde. Carnea se pune intr-un vas si se toarna peste vinul codimentat. Se adauga apoi si legumele de mai sus si totul se da la rece. Carnea se tine in acest bait timp de 2-3 ceasuri.
  • Punem slanina taiata bastonase la prajit, adaugam prazul taiat rondele si cand aceasta esta calita adaugam carnea de iepure scoasa din bait. Se sareaza ,pipereaza si se lasa la calit carnea pana devine alba .
  • Acum adaugam vinul si apa cat sa acopere carnea. Punem morcovii taiati si usturoiul feliat . Se acopera cu un capac , lasand sa fiarba pana se inmoaie carnea .
  • Cand apa a scazut adaugam maslinele taiate rondele , ciupercile si lasam sa fiarba mai departe cca . 10 minute punand si un pic de patrunjel verde tocat.
  • Se toarna smantana peste si lasam pe foc cat sa dea un clocot. Servim cu pireu de cartofi , garnitura de orez sau ,de ce nu cu mamaliguta .


Poze

Iepure salbatic cu masline
Iepure salbatic cu masline - poza 2
Iepure salbatic cu masline - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

09/04/2014

Excelent. Poate eu as fi dat putin compozitia finala la cuptor,

(0) (0) Abuz
01/02/2014

F f bun

(0) (0) Abuz
01/12/2013

Buna si abia astept sa o pregatesc si eu

(0) (0) Abuz
08/08/2013

OK

(0) (0) Abuz
08/05/2013

Super buna

(0) (0) Abuz
24/12/2012

Tareeeeeeee gustos !

(0) (0) Abuz
09/12/2011

Mi se pare o reteta putin cam firava,..adica incompleta,si cu sicoape in informatie,...ma asteptam..din partea gazadelor la ceva inedit,cu fantezie, si cu varuiante atit de libere ale artei culinare,..cred ca se poate imbunatati reteta cu pina la 20 % pentru a avea pretentie de excelenta...dar este doar o opinmie de autodidact in domeniu..si doar amator,,,deci nu va suparati ca am opinie diferita,..

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto cu creveți și lămâie
Risotto cu creveți și lămâie
2 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tajine vegetarian
Tajine vegetarian
6 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
Pot-au-feu, o reteta clasica frantuzeasca
6 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Carnea de iepure – o delicatesa mai putin apreciata Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează