Mancare de iepure cu ceapa
Ingrediente
Numarul de porții: 7
1 kg carne iepure,
100 ml ulei masline,
200 ml suc de rosii,
1 foaie dafin,
sare.
Preparare
- Carnea se taie bucati potrivite, se presara cu sare si se da la cuptor cu putina apa. Se mai completeaza cu apa pe parcurs. Cand e facuta pe jumatate se scoate. Ceapa se taie felii subtiri si se caleste in ulei.
- Se adauga bucatile de carne, cimbrul, vinul, sucul de rosii, dafinul, usturoiul, lamaia si putina apa si se lasa sa fiarba sub capac.
- Cand carnea e gata se mai da putin cratita la cuptor sa scada sosul dupa placul fiecaruia.
- Stufat de mielIepure cu smantanaVitel cu portocaleMancare de iepure cu sosFriptura de miel la cuptorSupa frantuzeasca de ceapa.
- Sarmalute de pui in foi de varzaCurcan cu maslineVarza calita cu vitaDovlecei cu carne de vitaPui cu vinetePlacintele cu carne de iepureCalamari a la ProvenceCrap la cuptorRavioli cu carne.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Delicios!!!
Usor de preparat si la sfarsit o mancare buna
Este delicios si usor digerabil!
WOW