Petitchef

Tocanita de porc cu vin alb

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Garnitura:

Salata:

Preparare

  • Inainte de a incepe vreau sa va atentionez ca daca folositi ardeiul iute va iesi o mancare foarte picanta. Daca nu mancati de obicei asa picant mai bine nu folositi ardeiul.
  • Curatam ceapa si o taiem marunt, la fel si cu ardeiul gras si cel uite, pe care le punem treptat la calit intr-o tigaie cu putina apa si ulei si lasam 10min.
    Adaugam rosiile taiate cubulete si mai lasam inca 5 minute.
  • Punem acum cubuletele de carne,usturoiul intreg, sare, boia si completam cu apa pentru a patrunde carnea, si lasam la foc mediu pana se fierbe. Adaugam apa daca mai este nevoie pentru a nu lasa sosul sa scada foarte mult. Carnea s-a fiert cam intr-o jumatate de ora. Poate dura si mai putin, depinde de carne.
  • Cand aceasta este fiarta putin punem 2 lunguri de bulion.Vinul dulce il vom adauga la sfarsit cand carnea a fiert bine, si tot atunci gustam sosul in cazul in care mai este nevoie de ceva. vrut sa fac cartofi natur dar pana la urma am facut mamaliga.


Poze

Tocanita de porc cu vin alb
Tocanita de porc cu vin alb - poza 2
Tocanita de porc cu vin alb - poza 3
Tocanita de porc cu vin alb - poza 4
Tocanita de porc cu vin alb - poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tocăniță gustoasă de somon
Tocăniță gustoasă de somon
4 porții
2 h 35 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Carnati cu vin alb
Carnati cu vin alb
3 porții
35 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Marocan Tajine sau tocanita la abur Marocan Tajine sau tocanita la abur

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează