Petitchef

Varza calita cu rosii si kaiser

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Preparare

  • Kaiserul se taie feliute. Se caleste in ulei. Dupa ce s-a rumenit bine kaiserul se pune varza murata. Calirea dureaza ceva timp pentru ca nu se pune deloc apa.
  • Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda. Dureaza cam 30-40 minute, pana varza devine maronie.
  • Se adauga vreo 3 linguri de rosii cuburi din conserva, piper si busuioc uscat sau proaspat.
  • Daca folositi rosii proaspete, acestea trebuie decojite si taiate marunt. Se mai lasa la calit aprox.2-3 minute ca sa se imbine aromele.

Întrebări:




Comentarii:

30/08/2013

Mmmmm bunn

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1h10m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Varza calita cu carnati
Varza calita cu carnati
4 porții
1h20m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Varza calita cu afumatura
Varza calita cu afumatura
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Varza calita
Varza calita
2 porții
1h20m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiVarza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei