Petitchef

VARZA CALITA CU ROSII SI KAISER

Felul principal
2 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Kaiserul se taie feliute. Se caleste in ulei. Dupa ce s-a rumenit bine kaiserul se pune varza murata. Calirea dureaza ceva timp pentru ca nu se pune deloc apa.
  • Se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda. Dureaza cam 30-40 minute, pana varza devine maronie.
  • Se adauga vreo 3 linguri de rosii cuburi din conserva, piper si busuioc uscat sau proaspat.
  • Daca folositi rosii proaspete, acestea trebuie decojite si taiate marunt. Se mai lasa la calit aprox.2-3 minute ca sa se imbine aromele.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:




Comentarii:

30/08/2013

Mmmmm bunn

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Varza calita cu dovlecei
Varza calita cu dovlecei
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Varza calita cu carnati de casa, in vas ceramic
Varza calita cu carnati de casa,in vas ceramic
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Varza dulce calita cu carne de porc
Varza dulce calita cu carne de porc
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Varza cu bacon
Varza cu bacon
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
Tartine cu crema de branza, pesto si rosii cherry
2 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.