Petitchef

Păstrăv cu arome mediteraneene

Este plin de arome, nu are nevoie de nici o prezentare

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Încingem cuptorul la 200 grade C.

    Păstrăvii eviscerați se spală bine și se lasă un pic la scurs ori se zvântă cu un prosop de hârtie.

    Într-un castron amestecăm roșiile uscate cu măslinele negre, cățeii de usturoi feliați și frunzele de busuioc.

    Aranjăm păstrăvii într-o tavă unsă cu puțin ulei de măsline, după ce i-am condimentat cu sare și piper negru măcinat.

    Cu jumătate din amestecul de roșii umplem păstrăvii, restul de amestec porționându-l pe fiecare pește.

    Stropim cu ulei de măsline și vin alb sec.

    Dăm la cuptor pentru 20-25 minute.

    Servim pe platou cu salată verde și ornăm cu frunze de busuioc proaspete.

    Poftă bună!


Poze

Păstrăv cu arome mediteraneene
Păstrăv cu arome mediteraneene - poza 2
Păstrăv cu arome mediteraneene - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

13/04/2014

CONGRATS! THAT'S GOOD!

(0) (0) Abuz
08/01/2014

Super,imi plac aromele mediteraniene

(0) (0) Abuz
07/01/2014

Bun

(0) (0) Abuz
07/01/2014

Delicios!

(0) (0) Abuz
07/01/2014

Delicios....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Caponata siciliana - petitchef
Caponata siciliana - petitchef
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
Brioșe cu roșii si miez moale de mozzarella
8 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează