Petitchef

Gasca umpluta cu castane

Felul principal
4 porții
40 min
50 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se fierbe orezul si se lasa sa se raceasca. Se scot maruntaiele din gasca si se freaca in interior si exterior cu sare si piper. Se freaca inauntru cu coji de portocale rase.
  • Se prajeste sunca pana devine crocanta. Se adauga ceapa si patrunjelul si se mai prajeste 5 minute. Se adauga orezul fiert, castanele coapte si taiate bucati si putina sare. Se umple gasca cu acest amestec si se coase.
  • Se pune la cuptor intr-o tava unsa cu unt si putina apa, aproximativ 45-50 de minute pe kilogram de gasca. In acest timp se stropeste ce cateva ori cu sos din tava.


Întrebări:




Comentarii:

20/12/2011

Cest mieux de poser des tranches de pomme et des oranges dans le plateau.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2 h 35 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează