Ingrediente: 500 g morcov, 500 g țelină, 500 g ceapă de apă, 500 g gogonele, 500 g gogoșari, 500 g ardei kapia, 500 g ardei gras, 150 ml oțet, 150 ml apă, 1 lingur...
Ingrediente: 2 capatani de conopida 1 varza alba mai mare taiata in felii mai groase 2 varze rosii mai mici taiate in 5-6 felii 1.5 kg gogonele 3 kg castraveti 4-...
Ingrediente: Ne trebuie 1 kg ceapa 1 kg gogosari 1 kg ardei capia si grasi 0.5 kg morcov 1 kg de gogonele verzui-portocalii 2 borcane de mustar... 0.5l ulei, sare ...
Ingrediente: 10 kg pepeni verzi mici, 1 kg morcovi, 2-3 kg gogonele, 5 crenguțe de vișin, 5 crenguțe uscate de mărar, 5 buc hrean, 20 g sare la 1 litru de apă....
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 10 l apa 300 g sare 700 g zahar 50 g piper boabe 50 g mustar boabe 5 bucati hrean 10 foi frunze dafin 10 aspirine 2.5 l otet de 9 grade ( sau dupa gu...