Notifications: Căutare avansată

Gogonele in otet

(4.23/5 - 65 voturi)
6 comentarii


Ingrediente

- gogonele
- morcov
- ceapa
- telina si radacina si frunze
- sfeca rosie
- hrean
- sare
- piper
- dafin
- otet
- apa

Preparare

Etapa 1

Asez in borcane pe rand cateva rondele de ceapa ,de telina,de morcov. Peste acestea adaugam gogonelele si iar telina rondele,sfecla rosie tot rondele.

Etapa 2

Dupa ce s-a umlut borcanul acoperim torul cu freunze de telina si peste asta asezam in cruce 2 bete de hrean. Solutia o fac simplu si rapid o parte otet si 4 parti apa. La fiecare litru de lichid adaug 1 lingura cu varf cu sare.

Etapa 3

Piperul,dafinul sunt la aprecierea fiecareia. Clocotesc solutia si apoi o torn in borcane. Infiletez capacele repede si invelesc borcanele fierbinti in prosoape, sa se raceasca lent.

Întrebări:








Punctează această reţetă:

Comentarii:

26/09/2013

Super tare acum ma apuc sa o fac si eu

(0) (0) Abuz
27/09/2011

Ce sa zic ,pare sa fie buna

(0) (0) Abuz
13/09/2016

F USOARA SI BUNA RETETA

am gătit această rețetă
(0) (0) Abuz
22/09/2013

EXCELENTA

(0) (0) Abuz
19/10/2013

Fbuna

(0) (0) Abuz
03/11/2012

Super

(0) (0) Abuz

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatiiMuraturile de casa, ambasadorii sanatatiiO mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!Pizza delicioasă pregatită în casăPizza delicioasă pregatită în casă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei
(c) Madeinwork | Mențiuni legale