Ingrediente: un muschiulet de porc asa lunguiet o bucata de costita afumata ciuperci champignon proaspete o ceapa mare patrunjel sare, piper, oregano, busuioc si...
Ingrediente: 1 pulpa de porc (in jur de 1kg) 2 portocale de marime medie 200 ml. suc stors de la o portocala 50 ml. apa 1 lingurita de zahar PENTRU MARINATA: 2-3...
Ingrediente: cotlet porc fara os 1kg slanina cruda 200g cartofi 1kg morcovi 500g cepe 4 buc usturoi o capatana ardei kapia rosu si verde cate o bucata ardei iute 1...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 300 g pulpa de porc taiata fasii, 150 g ananas cuburi, 1 ardei verde si o ceapa taiate julien, 3 catei de usturoi taiati felii, 100 g de rosii in...
Ingrediente: 400 g spanac congelat, 200-300 g carne de porc, 2 cepe, 100 g bulion, 100 ml vin alb, sare, oregano, curry, busuioc, tarhon, patrunjel....
Ingrediente: Sos Ragu: 700 gr carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita 2 catei de usturoi 1 lingura pasta de tomate o c anabulion de rosii 1 ...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: 300 g carne de porc tocata 1 ceapa de marime mijlocie 3 catei de usturoi- 1/2 ardei iute 2 linguri de ulei 200 ml sos de rosii 1 lingurita pasta de ...
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin alb...
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi ...
Ingrediente: 1 varza creata mai mare 700 g - 1 kg carne tocata de porc cu grasime cateva bucatele de grasime 1 ceapa mare 1/2 cana orez nefiert 1 ou 1 lingurit...
Ingrediente: 250 g paste din grau dur un broccoli mediu 100 g sunca de porc 5 linguri smantana 100 g cas 25 g branza Grana Padano sare,piper, oregano, ulei de mas...
Ingrediente: 1kg carne vita (pulpă sau rasol) 1 kg carne porc (pulpa sau cotlet) 8 bucăți de costiță afumată (8-10) 1 kg de ceapă 1 kg de legume (morcovi, pătr...
Ingrediente: 1.5 kg costita de porc Pentru sos: 1 lingura de praf de usturoi 1 lingura de praf de ceapa 1 lingurita de piper negru 1 lingurita de piper alb 1 ling...
Ingrediente: PRIMA UMPLUTURA; 400 g carne tocata amestec(porc+vita), o ceapa,un morcov mic, o felie radacina telina, o lingurita condimente legume uscate(delikat),...