Ingrediente: -600-700 gr carne de vita(sau de porc sau amestecata) -ceapa -ardei rosu -telina -morcov -orez -un ou -patrunjel -pasta de tomate -piper /c...
Ingrediente: 500 g carne tocata(vita sau porc),1 felie de paine,2 linguri orez, 1 ceapa, 1 ou, sare si piper. Pentru ciorba: 1 morcov,1 telina,1 ceapa,, 1 ardei ...
Ingrediente: Pentru perisoare aveti nevoie de: 1/2 kg carne tocata de porc (sau amestec), 1 ceapa mica, 1 ou, sare, piper, boia de ardei dulce. Pentru ciorba avem...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Ingrediente: 1 ceapa mare jumatate de ardei gras rosu mare 1 morcov 4 linguri de boabe de porumb 2 rosii coapte decojite (eu am folosit vreo 14 cherry...
Morcovii se gasesc in toate dimensiunile, formele si culorile. Aceste legume radacinoase se gasesc in jurul lumii. In retete culinare pot fi fierti, inabusiti, copti si consumati ca atare.
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita o cana de orez cu bob mare o ceapa 1 morcov 1 pastarnac 1 ou sare, piper marar, patrunjel faina Pentru dres: 2 oua sare ...
Ingrediente: 500 g carne tocata 4 linguri orez 3 morcovi 1 telina mica 1 pastarnac 1 lingura pasta de ardei 1 l zeama de varza 1 galbenus de ou 200 g smantana sar...