Ingrediente: Pentru Aluat : 4 oua 5 linguri de zahar 1 cana de faina 3 linguri de cacao 50 g unt topit 1 pliculet praf de copt 1 lingurita esenta de vanili...
Ingrediente: 625 g frisca lichida; 60 g zahar brun; 12-13 g gelatina fin maruntita; 2 lingurite de ness dizolvate in 4 linguri de apa rece; esenta de vanilie. Pe...
Cafeaua este o băutură foarte apreciată pentru gust său inconfundabil și calitățile sale energizante. Antioxidanții conținuți o recomandă în dieta zilnică a unei persoane sănătoase. Aroma intensă a cafelei a reprezentat un prilej de inspirație pentru crearea de...
Ingrediente: Blat: 5 oua, 5 lg apa, 5 lg cu varf de zahar, 1 praf de copt, 1 lingurita de cafea naturala, 2 lg cu varf de nuca, 5 lg de faina Crema: 500 ml frisca...
Ingrediente: Ingrediente pentru blat: 8 oua 150 g nuca macinata 2 linguri de faina 150 g zahar un plic praf de copt Ingrediente pentru crema: 200 g unt 150 g zah...
Ingrediente: 3 oua 150 g zahar 100 g unt 100 ml smantana esenta de rom 1 lingurita ness 2 linguri cafea macinata 3 lingurite cacao 2 linguri alune macinate...
Ingrediente: Pentru aluat: 300 g. faina 1 pliculet praf de copt 300 g. zahar 1 pliculet zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 4 oua 200 g. unt 200 ml. cafea tare...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie 60 g fulgi de porumb 20 g boabe de cafea tocate 100 g martipan 6 oua 175 g zahar 40 g cacao 20 g faina 2 plicuri cu gelatin...
Ingrediente: Pentru blat: 150 g. unt 3 oua 150 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 150 ml. cafea naturala, tare 150 g. faina 30 g. cacao 2 lingurite praf de copt sa...
Ingrediente: Blat: 175 g unt la temperatura camerei 175 g zahar pudra 3 oua O lingurita esenta vanilie 175 g faina cu agent de crestere O lingurita praf de copt 3...
Ingrediente: 8 oua 150 g zahar 100 ml cafea concentrata 200 g unt 180 g faina 100 g nuci taiate bucatele 1 praf de copt 1 esenta de rom pt glazura 100 g ciocolat...
Ingrediente: Pentru blat: 2 oua 100 g. zahar 100 g. faina 100 ml. cafea 4 linguri cacao 1 lingurita praf de copt sare Pentru crema: 500 g. caise 10 g. gelatina 25...
Ingrediente: pentru sos: 350 ml cafea tare jumatate de cana de zahar brun jumatate de cana de zahar alb 40 g pudra de cacao un rand de ciocolata amaruie pentru p...
Ingrediente: Pentru chec: 290 gr faina 230 gr zahar 2 lingurite de praf de copt 60 gr de cacao pudra 230 gr de mayonnaise (simpla, fara mustar sau alte arome)...
Ingrediente: Ingrediente blat: 5 oua 50 g faina 20 g cacao 120 g zahar Ingrediente crema: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca 100 g unt 30 g zahar pudra 2 lingu...
Ingrediente: Pentru o forma cu diametrul de 24cm Blaturi: 250 gr faina 80 gr cacao 400 gr zahar 2 oua mari 1 lingurita praf de copt 2 lingurite bicarbonat d...
Ingrediente: 24 piscoturi de sampanie(savoiardi) 300 ml cafea tare, aromatizata cu lichior de cafea si rom 200 g ciocolata, amara sau cu lapte, dupa preferinte 20...
Ingrediente: Pentru partea de jos : 100 g unt 200 g ciocolată neagră amăruie 1 linguriță cafea instant 4 ouă 1 linguriță esență vanilie 1 praf de sare 100 g...