Ingrediente: Clatite: 250 gr faina 4 oua 500 ml lapte 2 linguri de ulei 1 lingura de cafea de extract de vanilie 1 praf de sare 380 gr gem de zmeura 200 ml de...
Ingrediente: Aluatul de furseuri : 100 gr unt moale 90 gr zahar brun 1 ou 180 gr faina 1 lingurita de cafea cu praf de copt 100 gr pepite de ciocolata Aluatul...
Ingrediente: Blatul : 3 oua 70 gr zahar 1 lingurita extract de vanilie 25 gr de cacao pudra- fata zahar 80 gr faina ( tip T45 - T55) 11 gr praf de copt un praf...
Ingrediente: Ganache-ul de ciocolata : 200 ml smantana 200 gr ciocolata Crema mascarpone : 250 gr mascarpone 100 ml frisca lichida (30% grasime) 75 gr zahar 2...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Cafeaua este o băutură foarte apreciată pentru gust său inconfundabil și calitățile sale energizante. Antioxidanții conținuți o recomandă în dieta zilnică a unei persoane sănătoase. Aroma intensă a cafelei a reprezentat un prilej de inspirație pentru crearea de...
Ingrediente: 400 gr lapte condensat dulce 200 ml smantana lichida 300 ml whisky 40 gr ciocolata topita 1 plic de zahar vanilat 1 lingura de extract de cafea
Ingrediente: blatul Joconde : 4 oua 125 gr migdale pudra 125 gr zahar pudra 20 gr unt 30 gr faina 3 albusuri Ganache cu ciocolata : 120 ml frisca lichida (30%...
Ingrediente: Pentru chec: 290 gr faina 230 gr zahar 2 lingurite de praf de copt 60 gr de cacao pudra 230 gr de mayonnaise (simpla, fara mustar sau alte arome)...
Ingrediente: 350 ml cafea rece 200 ml lapte 90 gr lapte condensat dulce 40 gr ciocolata 1 lingurita esenta de vanilie cuburi de gheata Chantilly Cacao pudra
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Crema Kinder Bueno: 250 gr alune prăjite decojite 100 gr de ciocolată albă Blatul genovez: 4 albușuri 100 gr zahăr 4 gălbenușuri 1 linguriță...
Ingrediente: Pentru Aluat : 4 oua 5 linguri de zahar 1 cana de faina 3 linguri de cacao 50 g unt topit 1 pliculet praf de copt 1 lingurita esenta de vanilie...
Ingrediente: 625 g frisca lichida; 60 g zahar brun; 12-13 g gelatina fin maruntita; 2 lingurite de ness dizolvate in 4 linguri de apa rece; esenta de vanilie....
Ingrediente: Blat: 5 oua, 5 lg apa, 5 lg cu varf de zahar, 1 praf de copt, 1 lingurita de cafea naturala, 2 lg cu varf de nuca, 5 lg de faina Crema: 500 ml...
Ingrediente: Ingrediente pentru blat: 8 oua 150 g nuca macinata 2 linguri de faina 150 g zahar un plic praf de copt Ingrediente pentru crema: 200 g unt 150 g...
Ingrediente: 3 oua 150 g zahar 100 g unt 100 ml smantana esenta de rom 1 lingurita ness 2 linguri cafea macinata 3 lingurite cacao 2 linguri alune macinate fin...
Ingrediente: Pentru aluat: 300 g. faina 1 pliculet praf de copt 300 g. zahar 1 pliculet zahar vanilinat 1 lingurita scortisoara 4 oua 200 g. unt 200 ml. cafea...
Ingrediente: 100 g ciocolata amaruie 60 g fulgi de porumb 20 g boabe de cafea tocate 100 g martipan 6 oua 175 g zahar 40 g cacao 20 g faina 2 plicuri cu...
Ingrediente: Pentru blat: 150 g. unt 3 oua 150 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 150 ml. cafea naturala, tare 150 g. faina 30 g. cacao 2 lingurite praf de copt...