Petitchef

Retete cu crema

831 rețete
Rețetă Supa crema de rosii cu smantana

Supa crema de rosii cu smantana

(1 vot), (1) , (3)
Ingrediente: 3 cartofi 2 cepe o radacina de patrunjel o telina radacina si frunze un ardei gras verde un gogosar sare un dovlecel un pastarnac 1-2 bobite de piper 2-3 lingurite de ulei de masline 2-3 catei de usturoi 500 g de rosii sau suc d
Rețetă Cozonac rulat cu crema de nuci

Cozonac rulat cu crema de nuci

(1 vot), (1) , (6)
Ingrediente: Pentru aluat: 30 g drojdie 200 ml lapte c?ldu? 70 g zah?r 500 g f?in? un praf de sare 100 g unt topit 2 ou? coaja ras? de la o l?mâie Pentru umplutur?: 200 g de nuci esen?? de vanilie 120 g zah?r o linguri?? de cacao si o lingur? de
Rețetă Crema cu suc de visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas

Crema cu suc de visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas

(1 vot), (1)
Crema cu suc de fructe visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas Ingrediente pentru crema de fructe Cantitatile ingredientelor si manopera sînt aceleasi ca si la crema clin reteta precedenta, adaugînddui-se suc din fructele respective.
Rețetă Crema din oua întregi cu albusul batut spuma

Crema din oua întregi cu albusul batut spuma

(7 voturi), (1)
Reteta pentru Crema din oua întregi cu albusul batut spuma Cînd se prepara din oua întregi, oricare din cremele precedente se poate face mai spumoasa, daca albusurile se bat spuma tare; se adauga 60?70 g zahar pentru un albus, iar pentru 2?3 albusuri
Rețetă Crema de cacao sau ciocolata cu gelatina I

Crema de cacao sau ciocolata cu gelatina I

(2 voturi)
Reteta Crema de cacao  cu gelatina I Reteta Crema de ciocolata  cu gelatina I Cantitatile ingredientelor sînt aceleasi ca si la  ?Crema de vanilie cu gelatina I adaugîndu-se 50 g cacao, cernuta neaparat prin sita de sîrma inoxidabila sau 100 g
Rețetă Cartofi la cuptor cu crema de branza

Cartofi la cuptor cu crema de branza

(1 vot), (3)
Ingrediente: 1 kg cartofi 100 g unt ulei pentru uns tava sare piper marar 150 g branza proaspata 100-150 g smantana 3-4 fire usturoi verde o lingura patrunjel verde Mod de preparare: Cartofii se cur???, se spal? ?i se taie felii. Se pun într-o tav? un
Rețetă Crema de vanilie cu gelatina I

Crema de vanilie cu gelatina I

(2 voturi)
Reteta Crema de vanilie cu gelatina (I) Ingrediente pentru Crema de vanilie cu gelatin a : -  4 oua mari, - 12 foi sau 35 g granule de gelatinei, - 200 ml lapte - 250 g zahar tos, o lingura rom (15 ml), - 500 g frisca, un plic cu zahar va
Rețetă Crema de vanilie cu rom

Crema de vanilie cu rom

Crema de vanilie cu rom, la pahar Crema de vanilie se pregateste cum s-a aratat în reteta precedenta , cu deosebirea ca, în albus se pun 30 ml rom, cînd se bate spuma cu zaharul tos. Crema se amesteca cu spuma prin rasturnare, pîna se omogenizeaza,,
Rețetă Crema de zahar ars cu gelatina I

Crema de zahar ars cu gelatina I

Reteta pentru Crema de zahar ars cu gelatina I Cantitatile ingredientelor si modul de preparare a cremei sint aceleasi ca în reteta precedenta , laptele înlocuindu-se cu sirop de zahar ars. Intr-o tigaie smaltuita, pusa la foc mijlociu (la aragaz,
Rețetă Crema de cafea cu gelatina I

Crema de cafea cu gelatina I

Reteta pentru Crema de cafea cu gelatina I Toate cantitatile ingredientelor si modul de preparare a cremei sînt iden tice ca si la ?Crema de vanilie cu gelatina I laptele înlocuindu-se cu esenta de cafea. Esenta de cafea se prepara din: o lingura c
Rețetă Crema din suc de fructe cu gelatina I

Crema din suc de fructe cu gelatina I

Reteta pentru Crema din suc de fructe cu gelatina I Se prepara ca si ?Crema de vanilie cu gelatina I , înlocuindu-se laptele cu sucuri de fructe: suc de lamaie diluat, dupa gust, cu apa, suc de portocale (si coaja rasa pentru aroma), suc de zmeura
Rețetă Crema Toffee

Crema Toffee

Toffee Creme 2 linguri sirop de artar_________________ 2 EL Ahornsirup 180 ml smîntîna de frisca_______________ 180 ml Schlagsahne 140 g zahar brun_____________________ 140 g brauner Zucker 6 linguri apa________________________ 6 EL Wasser
Rețetă Ciocolata cu crema de cocos

Ciocolata cu crema de cocos

Eu is ca drogata in ceea ce priveste dulciurile.Daca-mi lipsesc din casa incep sa tremur. Asa ca ieri,am incropit si eu cate ceva cu ce-am gasit prin frigider. :) Am facut o ciocolata de casa si o crema de lapte condensat cu nuca de cocos. 1
Rețetă Sfaturi practice - Blat Pandispan

Sfaturi practice - Blat Pandispan

(15 voturi), (1) , (5)
Ingrediente Oua: daca bateti ouale de mana, trebuie sa despartiti galbenusurile de albusuri. Se bat albusurile si se adauga la sfarsit in compozitie, amestecand cu telul. Faina : se cerne mereu direct peste compozitie. Daca folositi faina integrala, pa
Rețetă Glazura de serbet

Glazura de serbet

(8 voturi)
Reteta glazura de serbet Ingrediente si mod de preparare pentru reteta glazura de serbet: Glazurile se pregatesc mai rapid cu serbet de diverse culori si arome, procurat din comert. Pentru glasarea unui tort mare si înalt este indicat sa se foloseas



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: