Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 200 g ciuperci 400 g piep de pui 200 g salata verde 2 linguri de zeama de lamaie 1 lingurita sos de maioneza 1 lingurita...
Ingrediente: O salata racoroasa, potrivita mai degraba pentru o zi de vara dar, cum cu poftele nu e bine sa te pui, eu am preparat-o de pe-acum. Pentru 3 portii...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 1 conserva mica de ciuperci, 1 ardei gras rosu, 200 g masline negre, 1/2 legatura de patrunjel, 400 g paste fusilli, 200 g sunca presata de pui,...
Ingrediente: 300 g carne de pui, preparat si feliat (fiert sau la cuptor) 100 g telina, taiata fideluta 400 g mere, taiate feliute sau data pe razatoare cu...