Ingrediente: Prima marinadă: 250 gr pui (2 file) 250 ml de lapte A doua marinadă: sare piper 1 cățel de usturoi 1 bucată mică de ghimbir proaspăt 1 lingură de...
Ingrediente: 1 fazan 2-3 felii de bacon sau kaiser 4 linguri de unt 1 lingura de zahar pudra 50 ml de coniac 400 g de struguri 500 ml de supa de fazan - sau...
Ingrediente: Vol- au- vent pentru elvetieni si belgieni, « bouchée à la reine » pentru francezi, este un aluat foiletat care se prepara in varianta traditionala...
Ingrediente: 4 piepti de rata, circa 1 kg in total 4 linguri de zahar brun 2 linguri de apa 2 linguri de otet alb 1 ceapa, tocata marunt 1 1/2 cana cu fond de...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...
Ingrediente: sare+ piper ca 50ml ulei de masline 150 g Creme fraiche /smintina groasa 1 ls cu virf de faina alba 0,375 l supa de gaina de casa sau instant 1...
Ingrediente: -2 piepti de pui, dezosati si fara piele 200 g de orez cu bob lung (Thai) 2 linguri de boabe de porumb 2 linguri de mazare verde 1/2 de ardei kapia...
Ingrediente: 2 piepti de pui fara piele si dezosat , taiat cubulete o punga de taitei de orez (250 g) 2 lingurite de ulei de susan 2-3 linguri de pasta de...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: Pentru frigaruile de pui marinate: 4 piepturi de pui 10 cl de lapte de nuca de cocos cateva felii de ghimbir proaspăt 25 g de zahăr pudră 2...