Ingrediente: Pentru blat: 200g piscoturi 100g unt topit si racit(82%grasime) Pentru crema: 750g frisca batuta 250g zhar tos(daca frisca este indulcita folositi...
Ingrediente: Blat: 400 g pișcoturi Sirop : zeama de la un compot de ananas, zeama de la un compot de căpșuni. Crema : 1 plic budinca de vanilie, 500 ml lapte,...
Ingrediente: 500 g făină; 150 g cacao; 100 g ciocolată; 1 linguriță praf de copt; 1/2 linguriță sare; 120 g unt moale (încălzit, nu topit); 240 g zahăr; 4 ouă...
Ingrediente: Oua (pe ouale maronii prinde mai bine aceasta culoare) Secret pentru vopsirea oualor de Pasti: ar fi bine ca Ouale sa fie la temperatura camerei....
Ingrediente: 250 gr. de faina 130 gr. de unt foarte rece O lingura cu zahar (pentru aluat) 4 linguri cu apa rece (4-6) 900 gr. de rubarba spalata (si cu...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 grame faina 25 g drojdie 100 g zahar 275 ml lapte 100 grame unt 2 galbenusuri un praf de sare arome - coaja rasa de lamaie,...
Ingrediente: 250 g aluat de foietaj 200 ml lapte 3 oua plus un ou pentru uns patratelele de foietaj 2 linguri de faina sau amidon 3 linguri de zahar 1 baton de...
Ingrediente: 150 ml lapte caldut 100 ml apa calduta 80 g unt topit 1 ou 150 g zahar 1 lingutita sare 550 g faina un plic drojdie uscata Pentru uns deasupra: un...
Ingrediente: Blat: 7 oua 210 g zahar 180 g faina 50 g cacao 1 praf sare Crema si ornat: 1 plic budinca de capsuni 400 ml lapte 3 foi gelatina 6 linguri zahar...
Ingrediente: 150 g faina, 50 g zahar, 70 g margarina vegetala sau ulei, 1 pliculet praf de copt, 2 banane si 2 pere bine coapte, ½ pahar lapte de soia sau apa. -
Ingrediente: 400 g zahar 700 g faina 200 untura 50 g margarina Unirea 150 g unt 3 oua 2 zahar vanilat 1 praf de copt 1 lamaie 300 ml lapte gem visine gem caise...