Petitchef

Castraveti murati in foi de vita de vie

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala castravetii si se pun intr-un vas impreuna cu hreanul curatat si taiat fasii.
  • Se pune apa la fiert cu sarea si se lasa sa dea cateva clocote, apoi se toarna saramura fierbinte peste castraveti.
  • Se acopera vasul si se lasa pana a doua zi.
  • A doua zi se scot catravetii si se infasoara fiecare intr-o frunza de vita de vie.
  • Se aseaza in borcane, iar printre ei se pun marar, cimbru, usturoi, hrean si boabe de mustar.
  • Se fierbe inca o data saramura in care au stat castravetii si se toarna fierbinte in borcan.
  • Se adauga otetul si se inchide borcanul, invelindu-l apoi cu o patura pana se raceste.


Întrebări:




Comentarii:

24/07/2011

Super

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vita stroganoff - simplu si rapid
Vita stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
Vită mafé - versiunea ușoară și întotdeauna gustoasă!
4 porții
2 h 25 m
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.