Petitchef

Parjoale moldovenesti

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g carne de porc macinata(sau de vaca sau de miel sau un mix)

1 ceapa medie taiata fin(care o calim in prealabil in ulei pana devine transparenta)

1 felie de paine muiata in lapte

1 morcov taiat fin (sau razalit)

1 cartof taiat fin (sau razalit)

1 ou

sare/piper

2 linguri de patrunjet taiat fin

2 linguri de marar taiat fin

2 linguri pesmet

100 g de ulei

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele inafara de pesmet si de ulei. Se formeaza in mana bilute de carne care se dau prin pesmet si se aplatizeaza apoi cu palma.
  • Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc pe o parte, apoi pe cealalta pana sunt rumenite bine si sunt facute inclusiv in interior. Se servesc cu paine, cu cartofi pireu sau cu salata.
  • Mie imi place sa le mananc intr-un sfert de bagheta, care o tai in doua si adaug pe ele rosii taiate cubulete, amestecate cu usturoi zdrobit si niste cascaval razalit. Apoi bag sandwich-ul rezultat la cuptor cam 10-15 minute.



Comentarii (61):

24/01/2017

Parjoalele sunt felul meu preferat din copilarie !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/11/2016

O voi incerca -pare ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/07/2015

Fara usturoi e kk.

am gătit această rețetă (0) (2) Abuz
ARDE2009, 01/07/2015

Fff interesant!imi place ''razalit'' mai mult decat......razuit

am gătit această rețetă (3) (1) Abuz
09/05/2015

Delicioase.Super bune

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
17/01/2014

Foarte bune!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
11/12/2013

Au iesit foarte bune

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
23/07/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/07/2013

Woow !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/06/2013

Foarte bune ,,, am facut si eu mi-au iesit perfect

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Parjoale in sos alb
Parjoale in sos alb
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
6 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: