Petitchef

Parjoale moldovenesti

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g carne de porc macinata(sau de vaca sau de miel sau un mix)

1 ceapa medie taiata fin(care o calim in prealabil in ulei pana devine transparenta)

1 felie de paine muiata in lapte

1 morcov taiat fin (sau razalit)

1 cartof taiat fin (sau razalit)

1 ou

sare/piper

2 linguri de patrunjet taiat fin

2 linguri de marar taiat fin

2 linguri pesmet

100 g de ulei

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele inafara de pesmet si de ulei. Se formeaza in mana bilute de carne care se dau prin pesmet si se aplatizeaza apoi cu palma.
  • Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc pe o parte, apoi pe cealalta pana sunt rumenite bine si sunt facute inclusiv in interior. Se servesc cu paine, cu cartofi pireu sau cu salata.
  • Mie imi place sa le mananc intr-un sfert de bagheta, care o tai in doua si adaug pe ele rosii taiate cubulete, amestecate cu usturoi zdrobit si niste cascaval razalit. Apoi bag sandwich-ul rezultat la cuptor cam 10-15 minute.

Întrebări:




Comentarii (61):

24/01/2017

Parjoalele sunt felul meu preferat din copilarie !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/11/2016

O voi incerca -pare ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/07/2015

Fara usturoi e kk.

am gătit această rețetă (0) (2) Abuz
ARDE2009, 01/07/2015

Fff interesant!imi place ''razalit'' mai mult decat......razuit

am gătit această rețetă (3) (2) Abuz
09/05/2015

Delicioase.Super bune

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
17/01/2014

Foarte bune!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
11/12/2013

Au iesit foarte bune

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
23/07/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/07/2013

Woow !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/06/2013

Foarte bune ,,, am facut si eu mi-au iesit perfect

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:    Filtrează:

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Parjoale in sos alb
Parjoale in sos alb
4 porții
45 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Parjoale moldovenesti
Parjoale moldovenesti
6 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2h15m
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Banh Bao
Banh Bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.