Petitchef

Parjoale moldovenesti

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca toate ingredientele inafara de pesmet si de ulei. Se formeaza in mana bilute de carne care se dau prin pesmet si se aplatizeaza apoi cu palma.
  • Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc pe o parte, apoi pe cealalta pana sunt rumenite bine si sunt facute inclusiv in interior. Se servesc cu paine, cu cartofi pireu sau cu salata.
  • Mie imi place sa le mananc intr-un sfert de bagheta, care o tai in doua si adaug pe ele rosii taiate cubulete, amestecate cu usturoi zdrobit si niste cascaval razalit. Apoi bag sandwich-ul rezultat la cuptor cam 10-15 minute.

Rețete inrudite

YouTube

Banh bao


Întrebări:




Comentarii (62):

24/01/2017

Parjoalele sunt felul meu preferat din copilarie !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/11/2016

O voi incerca -pare ok

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/07/2015

Fara usturoi e kk.

am gătit această rețetă (0) (2) Abuz
ARDE2009, 01/07/2015

Fff interesant!imi place ''razalit'' mai mult decat......razuit

am gătit această rețetă (3) (3) Abuz
09/05/2015

Delicioase.Super bune

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
17/01/2014

Foarte bune!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
11/12/2013

Au iesit foarte bune

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
23/07/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/07/2013

Woow !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/06/2013

Foarte bune ,,, am facut si eu mi-au iesit perfect

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 7

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Linte spaniola
Linte spaniola
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează