Petitchef

File de merluciu la cuptor cu vin si legume

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
fileuri de merluciu spalate

condimente pentru peste

vin alb demisec

ulei de masline

o ceapa taiata mare

1 ardei taiat pe lungime

3 rosii taiate felii

3 catei de usturoi zdrobit

felii de lamaie

Preparare

  • Dati fileurile de peste cu condimente pe toate partile. Apoi asezati-le intr-o tava non stick.
  • Turnati 3 linguri de ulei, asezati si legumele peste peste si turnati si vinul.
  • Dati la cuptor 1/2 ora sau mai mult, daca doriti o crusta crocanta. La sfarsit adaugati si usturoiul.
  • Serviti cu felii de lamaie, o salata sau cu cartofi noi natur.



Comentarii:

Daniela, 20/01/2019

Excelent!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/03/2014

Este f buna

(0) (0) Abuz
09/02/2014

Sper sa-mi iasa

(0) (0) Abuz
21/07/2013

Trebuie sa incerc reteta.

(0) (0) Abuz
rosala ceci
rosala ceci, 05/02/2013

Ok

(0) (0) Abuz
27/12/2012

Excelent

(0) (0) Abuz
19/11/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz
12/02/2012

;)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă File de peste cu legume gratinat
File de peste cu legume gratinat
2 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratarCele mai bune 10 legume preparate la gratarRatatouille - Un amestec impetuos legumeRatatouille - Un amestec impetuos legume5 legume cu mai putin de 10 calorii5 legume cu mai putin de 10 calorii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: