Petitchef

File de merluciu la cuptor cu vin si legume

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Dati fileurile de peste cu condimente pe toate partile. Apoi asezati-le intr-o tava non stick.
  • Turnati 3 linguri de ulei, asezati si legumele peste peste si turnati si vinul.
  • Dati la cuptor 1/2 ora sau mai mult, daca doriti o crusta crocanta. La sfarsit adaugati si usturoiul.
  • Serviti cu felii de lamaie, o salata sau cu cartofi noi natur.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

Daniela, 20/01/2019

Excelent!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/03/2014

Este f buna

(0) (0) Abuz
09/02/2014

Sper sa-mi iasa

(0) (0) Abuz
21/07/2013

Trebuie sa incerc reteta.

(0) (0) Abuz
rosala ceci
rosala ceci, 05/02/2013

Ok

(0) (0) Abuz
27/12/2012

Excelent

(0) (0) Abuz
19/11/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz
12/02/2012

;)

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă File de somon in sos de vin
File de somon in sos de vin
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: