Petitchef

Cartofi dulci&albi cu ceapa rosie la cuptor, in stil asiatic

Felul principal
6 porții
75 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
Pentru legume

1 lingurita seminte de coriandru

½ lingurita piper verde macinat

½ lingurita negru verde macinat

1 lingurita sare

2 x anason stelat

2 cepe rosii mari, curatate si taiate mare

3 cartofi albi, curatati si taiati cubulete

2 cartofi dulci, curatati si taiati felii

1 lingura ulei de nuci sau ulei vegetal

Pentru glazura

2 linguri sos soia

1 lingura ulei de nuci sau ulei vegetal

zeama de lamaie, pentru servire (optional)

Preparare

  • Incalzeste cuptorul la 220?C.Macina toate condimentele.Intr-un vas, amesteca legumele cu condimentele macinate si 1 lingura ulei de nuci sau ulei vegetal.Pune toate legumele intr-un vas termorezistent si da-le la copt 25 minute.
  • Intre timp, amesteca sosul de soia cu 1 lingura ulei de nuci si 4 linguri apa rece.Dupa cele 25 minute, scoete legumele din cuptor, stropeste-le cu glazura preparata, apoi mai da-le la copt inca 20-30 minute pana cand s-au facut.Serveste-le cu zeama de lamaie, daca doresti.




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Retete cu cartofi dulciRetete cu cartofi dulciTorturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: