Petitchef

Gogosari umpluti cu struguri

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 kg gogosari

3,5-4 l otet

2 kg zahar

4 - 5 linguri sare

piper boabe,boabe de coriandru,boabe de mustar,hrean tocat marunt

1 kg struguri albi

1 kg struguri negri

Preparare

  • Zaharul se caramelizeaza putin,se adauga sare, otet, piper.
  • Gogosarii se spala,se indeparteaza cotoarele si semintele cu mare grija deoarece trebuie sa ramana intregi. Se oparesc in compozitia de mai sus si se dau la rece.
  • Gogosarii se umplu cu boabe de struguri,deasupra se pune un capacel de gogosar ,se aseaza in borcan unul peste altul in asa fel incat sa nu iasa strugurii,iar printre iei se presara bucatele de hrean .
  • Se toarna zeama peste ei,se leaga bine sau se capseaza borcanele si se tin invelite pana a doua zi. Sunt deliciosi.

Întrebări:




Comentarii:

20/09/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Gogosari marinati umpluti cu struguri
Gogosari marinati umpluti cu struguri
4 porții
15 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gogosari in otet cu struguri
Gogosari in otet cu struguri
8 porții
1h30m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chow mein
Chow mein
4 porții
1h30m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Struguri cu proseco
Struguri cu proseco
10 porții
3 ore
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu smochine si struguri
Tarta cu smochine si struguri
6 porții
1h5m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.