Petitchef

Gogosari umpluti cu struguri

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zaharul se caramelizeaza putin,se adauga sare, otet, piper.
  • Gogosarii se spala,se indeparteaza cotoarele si semintele cu mare grija deoarece trebuie sa ramana intregi. Se oparesc in compozitia de mai sus si se dau la rece.
  • Gogosarii se umplu cu boabe de struguri,deasupra se pune un capacel de gogosar ,se aseaza in borcan unul peste altul in asa fel incat sa nu iasa strugurii,iar printre iei se presara bucatele de hrean .
  • Se toarna zeama peste ei,se leaga bine sau se capseaza borcanele si se tin invelite pana a doua zi. Sunt deliciosi.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

20/09/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosari in suc propriu ( conservati la rece )
Gogosari in suc propriu ( conservati la rece )
6 porții
24 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Gogosari picanti - dulce -acrisori
Gogosari picanti - dulce -acrisori
10 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
2 porții
10 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Struguri cu proseco
Struguri cu proseco
10 porții
3 ore
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu smochine si struguri
Tarta cu smochine si struguri
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salsa mexicana - Aji dulce
Salsa mexicana - Aji dulce
4 porții
10 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: