Petitchef

Gogosari umpluti cu struguri

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zaharul se caramelizeaza putin,se adauga sare, otet, piper.
  • Gogosarii se spala,se indeparteaza cotoarele si semintele cu mare grija deoarece trebuie sa ramana intregi. Se oparesc in compozitia de mai sus si se dau la rece.
  • Gogosarii se umplu cu boabe de struguri,deasupra se pune un capacel de gogosar ,se aseaza in borcan unul peste altul in asa fel incat sa nu iasa strugurii,iar printre iei se presara bucatele de hrean .
  • Se toarna zeama peste ei,se leaga bine sau se capseaza borcanele si se tin invelite pana a doua zi. Sunt deliciosi.


Întrebări:




Comentarii:

20/09/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Struguri cu proseco
Struguri cu proseco
10 porții
3 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu smochine si struguri
Tarta cu smochine si struguri
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Enchilada vegetariană
Enchilada vegetariană
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguri

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează