Petitchef

Gogosari umpluti cu struguri

Altele
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
4 kg gogosari

3,5-4 l otet

2 kg zahar

4 - 5 linguri sare

piper boabe,boabe de coriandru,boabe de mustar,hrean tocat marunt

1 kg struguri albi

1 kg struguri negri

Preparare

  • Zaharul se caramelizeaza putin,se adauga sare, otet, piper.
  • Gogosarii se spala,se indeparteaza cotoarele si semintele cu mare grija deoarece trebuie sa ramana intregi. Se oparesc in compozitia de mai sus si se dau la rece.
  • Gogosarii se umplu cu boabe de struguri,deasupra se pune un capacel de gogosar ,se aseaza in borcan unul peste altul in asa fel incat sa nu iasa strugurii,iar printre iei se presara bucatele de hrean .
  • Se toarna zeama peste ei,se leaga bine sau se capseaza borcanele si se tin invelite pana a doua zi. Sunt deliciosi.



Comentarii:

20/09/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gogosari deliciosi
Gogosari deliciosi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Gogosari marinati umpluti cu struguri
Gogosari marinati umpluti cu struguri
4 porții
15 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gogosari in otet cu struguri
Gogosari in otet cu struguri
8 porții
1h30m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salata japoneza de varza
Salata japoneza de varza
4 porții
4 ore
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Struguri cu proseco
Struguri cu proseco
10 porții
3 ore
Foarte ușor
1 / 5
Rețetă Ceviche
Ceviche
2 porții
6 ore
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguriCateva lucruri interesante despre uleiul din samburi de struguriCateva curiozitati despre struguriCateva curiozitati despre struguri

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: