Petitchef

Hrean in otet pe gustul tau

Altele
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Hreanul se curata, se spala, se zvanta si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal imi place ca hreanul sa fie dat prin razatoarea mica.
  • Hreanul ras se amesteca cu sosul preparat din otet de mere, miere de albine si sare dupa gust, apoi se adauga putina apa pentru a obtine taria si consistenta dorita,iar la sfarsit se toarna 2-3 lingurite ulei si se amesteca bine.
  • Se pastreaza in borcane si se serveste la preparate din carne, peste, legume si diferite sosuri.

Poze

Hrean in otet pe gustul tau, poza 1
Hrean in otet pe gustul tau, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

10/02/2012

Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Hrean la borcan
Hrean la borcan
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau
Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gogosari in otet cu struguri
Gogosari in otet cu struguri
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu banane fara zahar - Banana bread
Chec cu banane fara zahar - Banana bread
8 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Umami – gustul suprem! Umami – gustul suprem!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.