Petitchef

Hrean in otet pe gustul tau

Altele
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
200 g hrean dat pe razatoarea mica

miere de albine naturala

otet de mere

sare dupa gust

apa fiarta si racita sau apa plata dupa gust pentru a diminua din taria si iuteala hreanului

2-3 lingurite ulei pentru a da luciu, stralucire preparatului final

Preparare

  • Hreanul se curata, se spala, se zvanta si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal imi place ca hreanul sa fie dat prin razatoarea mica.
  • Hreanul ras se amesteca cu sosul preparat din otet de mere, miere de albine si sare dupa gust, apoi se adauga putina apa pentru a obtine taria si consistenta dorita,iar la sfarsit se toarna 2-3 lingurite ulei si se amesteca bine.
  • Se pastreaza in borcane si se serveste la preparate din carne, peste, legume si diferite sosuri.

Poze

Hrean in otet pe gustul tau, poza 1Hrean in otet pe gustul tau, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

10/02/2012

Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salpicão - salata braziliana
Salpicão - salata braziliana
5 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
2.8 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau
Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Hrean la borcan
Hrean la borcan
2 porții
50 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Gogosari in otet
Gogosari in otet
4 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Umami – gustul suprem!Umami – gustul suprem!Koliba – gustul pur al laptelui de munteKoliba – gustul pur al laptelui de munte

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: