Petitchef

Hrean in otet pe gustul tau

Altele
4 porții
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Hreanul se curata, se spala, se zvanta si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal imi place ca hreanul sa fie dat prin razatoarea mica.
  • Hreanul ras se amesteca cu sosul preparat din otet de mere, miere de albine si sare dupa gust, apoi se adauga putina apa pentru a obtine taria si consistenta dorita,iar la sfarsit se toarna 2-3 lingurite ulei si se amesteca bine.
  • Se pastreaza in borcane si se serveste la preparate din carne, peste, legume si diferite sosuri.


Poze

Hrean in otet pe gustul tau, poza 1
Hrean in otet pe gustul tau, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

10/02/2012

Buna

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos de mere cu hrean
Sos de mere cu hrean
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Hrean la borcan
Hrean la borcan
2 porții
50 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau
Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! O mancare in culori, arome si texturi – Musacaua! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.