Petitchef

Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender. Personal prefer ca hreanul si sfecla sa fie date prin razatoarea mica.
  • Sfecla rosie se spala bine, se fierbe si apoi se da prin razatoarea mica.
  • Eu a curatat sfecla rosie de coaja si am fiert-o la aburi, iar zeama lasata in timpul fierberii a folosit-o la prepararea sosului.
  • Hreanul se amesteca cu sfecla rosie, se adauga sosul preparat din otet de mere, miere de albine, sare dupa gust si dupa caz putina apa pentru a obtine consistenta si taria dorita.
  • La sfarsit se adauga putin ulei, se amesteca bine si se pune in borcane. Se pastreaza in borcane si se poate servi la preparate din carne, peste si legume.


Poze

Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau
Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

Vasilica,stroe, 30/09/2019

Deja am consumat mniam,mniam,un borcan...excelent...avem traditie in acest sector..cultivam noi sfecla rosie,hreanul este in gradina noastra ...excelent cu felul doi,chiar vegetarian...

(0) (0) Abuz
12/08/2014

Daca vei coace sfecla in cuptor, in coaja, si apoi o cureti si o dai prin razatoare, va iesi si mai gustoasa! Astfel isi pastreaza dulceata naturala si calitatile nutritive! Parerea mea, fiecare face cum doreste!

(0) (0) Abuz
10/11/2013

F.buna dar trebuie mai mare putin sfecla

(0) (0) Abuz
02/11/2013

Excelenta reteta

(0) (0) Abuz
23/11/2011

E super

(0) (0) Abuz
14/10/2011

Este prea maruntita.

(0) (0) Abuz
27/09/2011

Ok interesanta reteta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Totul despre Sfecla Rosie! Totul despre Sfecla Rosie! Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare? Cum putem folosi sfecla rosie in preparatele culinare?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează