Petitchef

Sos de mere cu hrean

Desert
1 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

1

Preparare

  • Marul se curata de cotor se storpeste cu lamaie ca sa nu se oxideze . Se da pe razatoare mica. Hreanul il curatam si il dam si pe el pe razatoarea mica
  • Amestecam marul cu hreanul , adaugam zaharul , sarea si smantana. Amestecam bine.
  • Acest sos se poate manaca alaturi de friptura , sarmale , somon , sau pur si smplu pe paine.
  • Se poate pastra in frigider. Cel mai bun este sosul proaspat facut deorece cu cat sta mai mult cu atat devine mai iute.


Întrebări:




Comentarii:

15/12/2013

Imi place foarte mult si este si sanatos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează