Cine spune ca mille feuille trebuie sa fie neaparat dulce? Va dovedim contrariul cu aceasta versiune sarata, foarte proaspata si fara sa fie nevoie de coacere. Doar 3 ingrediente vor fi suficiente pentru a face aceasta reteta usoara si fara gluten: somon, mere si branza proaspata de capra.
Spalati marul si taiati-l in felii rotunde subtiri.
Aplicati putina branza de capra proaspata pe o felie de mar.
Folosind un taietor rotund de fursecuri, de marimea unei felii de mere, taiati 3 cercuri de felii de somon afumat. Taiati restul de somon fume in bucati mici.
Puneti cateva bucati de somon afumat pe branza proaspata. Apoi repetați procesul: puneti din nou o felie de mar, apoi branza si puneți iar cateva bucati de somon afumat.
Puneti ultima felie de mar peste somon, aplicati putina branza si puneți o felie de somon afumat deasupra. Folosind o punga de patiserie, decorati cu branza proaspata ramasa si presarati marar sau cepsoara.