Petitchef

Salata de ton-de post

Antreuri
4 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata morcovul si se pune la fiert.
    Curatam cartofii , ii taiem cuburi si ii punem la fiert.
    Punem la fiert si mazarea.
  • Cand toate sunt fierte , rasturnam apa de pe ele si le lasam sa se raceasca apoi taiem morcovul si cartofii cubutete mici ca si la salata de boeuf.
  • Maioneza de post:
    Intr-un vas mic amestecam faina cu putina apa si invartim bine sa nu se faca cocoloase.Punem amestecul pe foc si adaugam incet si restul de apa, imvartind bine sa se omogenizeze toate.Lasam sa sea 2-3 clocote, invartind in permanenta. Dam amestecul sa se raceasca de tot.
  • Dupa ce e rece adaugam mustarul si uleiul putin cate putin, invartind cu mixerul la viteza maxima.Adaugam zeama de lamaie .Amestecam maioneza astfel obtinuta cu legumele si cu tonul maruntit, bine scurs de ulei.
  • Asezonam si adaugam castravetele murat taiat in cubulete mici. Asezam salata intr-un bol si o ornam.


Poze

Salata de ton-de post
Salata de ton-de post - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

22/03/2014

Suna bine

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata de cartofi, ton si rosii
Salata de cartofi, ton si rosii
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Salată rusească cu maioneză de casă
Salată rusească cu maioneză de casă
3 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Salată crocantă de castraveți și cartofi
Salată crocantă de castraveți și cartofi
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează