Petitchef

Salată rucola cu pere și sfeclă roșie

Antreuri
2 porții
10 min
Foarte ușor
Plina de vitamine

Ingrediente

Numarul de porții: 2
50 g frunze de rucola

1 pară pergamută

1 sfeclă roșie mică

100 g brânză de vaci sau feta

2 linguri măsline kalamata

1 lingură ulei de măsline

zeamă de la jumătate lămâie

1 linguriță miere

sare

Preparare

  • Frunzele de rucola se spală și se lasă la scurs.

    Para se curăță de coajă, se taie în două și se înlătură căsuța cu sâmburi, apoi se taie felii pe lungime.

    Sfecla roșie se curăță de coajă și se taie în două apoi felii subțiri.

    Pe un platou sau un castron de salată aranjăm frunzele de rucola, perele, sfecla, măslinele și bucățele de brânză.

    Într-un castronel amestecăm uleiul de măsline cu zeama de la jumătate de lămâie, sarea și mierea.

    Turnăm sosul peste salată și servim.

    Poftă bună!


Comentarii:

21/12/2013

Minunata

(0) (0) Abuz
23/10/2013

Minunata

(0) (0) Abuz
16/10/2013

Imi place,f. sanatoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Rucola sau salata de papadie?Rucola sau salata de papadie?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: