Petitchef

Conopida cu pesmet prajit in unt /blumenkohl mit butterbrösel

Aperitiv
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 capatina sanatoasa de conopida

100g unt/ulei de masline

3/4 ls pesmet


piper

1-2 cuburi de supa Maggi/Knorr sau supa facuta in casa

frunze de patrunjel

Preparare

  • Conopida se curata de frunze, se spala si se fierbe citeva minute, pina s einmoaie in apa sarata sau in apa cu cuburi de supa ,sa in supa facuta in casa.
  • In grasime se prajeste pesmetul si se condimenteaza cu ceva nucsoara si piper.Conopida se desface in bucati,se portioneaza si se presara peste ea, pesmetul prajit si frunze de patrunjel
    Se poate serviii.
  • Linga se serveste, asta daca se doreste un vin alb.

Poze

CONOPIDA CU PESMET PRAJIT IN UNT /BLUMENKOHL MIT BUTTERBRÖSEL, poza 1CONOPIDA CU PESMET PRAJIT IN UNT /BLUMENKOHL MIT BUTTERBRÖSEL, poza 2CONOPIDA CU PESMET PRAJIT IN UNT /BLUMENKOHL MIT BUTTERBRÖSEL, poza 3

Video sugerat

YouTube



Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Taboulé de conopida - 100% vegetarian
Taboulé de conopida - 100% vegetarian
6 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Naut prajit
Naut prajit
3 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Unt cu patrunjel
Unt cu patrunjel
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Conopida in cerc de carne
Conopida in cerc de carne
8 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Conopida pane
Conopida pane
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?Mit sau Adevar dulce: Este zaharul brun mai bun decat zaharul alb?Unt versus MargarinaUnt versus MargarinaTu stii ce fel de unt consumi?Tu stii ce fel de unt consumi?Conopida – „Varza cu studii superioare”Conopida – „Varza cu studii superioare”

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: