Petitchef

Tort de cartofi

Felul principal
6 porții
25 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Crema de coacaze pentru tortul de cartofi :

Preparare

  • Se freaca 8 galbenusuri cu zaharul, dupa care se adauga grisul, cartofii si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia in forma pentru tort tapetata cu margarina si faina se coace in cuptorul cald la foc potrivit.
  • Dupa ce s-a racit tortul, se taie in doua si se umple cu crema de coacaze. Deasupra se pune frisca, se orneaza.
  • Albusurile se bat spuma, apoi se adauga 100g zahar pudra si se bate in continuare deasupra aburilor. Margarina se freaca cu 50g zahar pudra si cu gemul de coacaze. La aceasta compozitie adaugam, dupa ce s-a racit, albusul spuma.

R Retete de prajituri si torturi





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tort flan cu vanilie
Tort flan cu vanilie
6 porții
2 ore
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Tort de halloween cu glazură diabolică
Tort de halloween cu glazură diabolică
8 porții
2 ore
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort cu mousse de ciocolata petitchef
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
8 porții
25 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort donut
Tort donut
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tort despacito
Tort despacito
8 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători Cake pops sau tort-acadele Cake pops sau tort-acadele Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează