Tort de cartofi

votează acum
Tort de cartofi
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Crema de coacaze pentru tortul de cartofi :

Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Se freaca 8 galbenusuri cu zaharul, dupa care se adauga grisul, cartofii si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia in forma pentru tort tapetata cu margarina si faina se coace in cuptorul cald la foc potrivit.
  • Dupa ce s-a racit tortul, se taie in doua si se umple cu crema de coacaze. Deasupra se pune frisca, se orneaza.
  • Albusurile se bat spuma, apoi se adauga 100g zahar pudra si se bate in continuare deasupra aburilor. Margarina se freaca cu 50g zahar pudra si cu gemul de coacaze. La aceasta compozitie adaugam, dupa ce s-a racit, albusul spuma.

Punctează această reţetă

R Retete de prajituri si torturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: