Petitchef

Pasta de pastai galbene

Aperitiv
6 porții
40 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
400 g pastai galbene

150 g morcovi, curatati si feliati

1 ceapa, curatata si tocata

2 catei de usturoi, zdrobiti

zeama de la ½ lamaie

1 lingurita ulei de masline cu aroma de lamaie

1 lingurita miere

sare de mare si piper negru

un praf de boia dulce

Preparare

  • Se curata pastaile si se spala.Se pun intr-o oala impreuna cu morcovii, ceapa si se lasa sa fiarba pana cand legumele se inmoaie bine.
  • Legumele se scurg apoi se paseaza impreuna cu usturoiul, zeama de lamaie, uleiul de masline, mierea, sare de mare si piper negru, dupa gust.
  • Amestecul trebuie sa fie vascos si bine omogenizat.Se lasa sa se raceasca iar inainte de servire se presara cu boia dulce.

Poze

Pasta de pastai galbene, poza 1Pasta de pastai galbene, poza 2Pasta de pastai galbene, poza 3





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă One pot pasta - tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Clapon cu castane
Clapon cu castane
12 porții
2h35m
Ușor
5 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2h20m
Dificil
3.2 / 5
Rețetă Pastai de fasole verde cu usturoi (pastai aite)
Pastai de fasole verde cu usturoi (pastai aite)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pastai aite(pastai de fasole verde cu usturoi)
Pastai aite(pastai de fasole verde cu usturoi)
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pasta de naut
Pasta de naut
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cateva cuvinte despre...pasta misoCateva cuvinte despre...pasta miso

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: