Petitchef

Pate de soia

Aperitiv
4 porții
3 ore
20 min
Foarte ușor
85 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 2.35 (0.59€/porție)

Preparare

  • Soia se alege si se spala. Apoi se pune la inmuiat peste noapte.
  • A doua zi o puneti la fiert in multa apa (cam 5-6 litri) si o tot fierbeti pentru 2-3 ore. Dupa ce s-a fiert, o strecurati si o asezati intr-un castron in care ati pus in prealabi ceapa tocata marunt si sarea.
  • Se amesteca bine cu mixerul/blenderul, adaugandu-se treptat ulei si suc de rosii.(sosul de rosii indulceste mult gustul aspru de soia)La final presarati cu verdeata.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (90g)
Calorii: 85Kcal
  • Carbo: 4.8g
  • Grăsimi: 4.6g
  • Grăsimi sat.: 0.6g
  • Proteine: 5.7g
  • Fibre: 0.4g
  • Zahăr: 4.4g
  • ProPoints: 2
  • SmartPoints: 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pateu de soia
Pateu de soia
4 porții
4 h 15 m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Pate din soia cu masline
Pate din soia cu masline
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pate de ciuperci cu ierburi aromate
Pate de ciuperci cu ierburi aromate
8 porții
45 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu salsa de soia si miere
Pui cu salsa de soia si miere
2 porții
2 h 22 m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Soia si produsele din soia Soia si produsele din soia Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée Pâte brisée, Pâte sucrée si Pâte sablée Colectie de retete cu soia Colectie de retete cu soia

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.