Petitchef

Placerea sultanului

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Vinetele si ardeii se coc, apoi se scurg bine si se taie fasii. Daca vi se pare prea laborios, vinetele se pot doar taia rondele si praji in ulei cat sa prinda o crusta la suprafata.
  • Ceapa se toaca si se caleste in ulei. Intr-o cratita rotunda, sau o forma de Jena, se pune un strat de ceapa, unul de vinete, unul de ardei, felii de rosii, usturoi taiat bucatele mici, apoi iarasi ceapa, vinete, ardei, rosii, usturoi. Pe fiecare strat se da putina sare si un praf de piper.
  • Vasul se pune la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute la foc potrivit. Daca va place mancarea mai zemoasa, puteti pune si un pahar de apa peste ingrediente.
    Se serveste ca atare, sau cu cascaval ras si putin ketchup.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu chorizo ​​​​
Paste cu chorizo ​​​​
3 porții
40 min
Foarte ușor
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Medalioane cu linte rosie
Medalioane cu linte rosie
4 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează