Petitchef

Pregatiri de paste

Aperitiv
6 porții
1 oră
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Framantam drojdia cu zaharul si sarea si lasam la dospit.Ouale le batem bine si turnam deasupra laptele caldut, untul topit si amestecam cu drojdia dospita si adaugam faina cat cuprinde.
    Am lasat sa creasca mult timp(cam 2-3 ore) pentru ca intre timp m-am ocupat de altceva.
  • Nuca se amesteca cu toate ingredientele. impartit aluatul in 3 parti(2 egale si 1 putin mai mica pentru pasca).Cele 2 parti de aluat impartit in 4, 2 pentru un cozonac.
  • Intins o foaie si umplut cu nuca, rulat si impletit in 2. lasat la crescut in tava aproximativ o ora uns cozonacii cu ou.
  • Copt aprox 1 ora(primele 40 min la foc tare dupa care redus temperatura)Mi-era dor de un cozonac de casa, nu mancat de ani buni!


Poze

Pregatiri de paste
Pregatiri de paste - poza 2
Pregatiri de paste - poza 3
Pregatiri de paste - poza 4
Pregatiri de paste - poza 5
Pregatiri de paste - poza 6
Pregatiri de paste - poza 7
Pregatiri de paste - poza 8
Pregatiri de paste - poza 9
Pregatiri de paste - poza 10
Pregatiri de paste - poza 11
Pregatiri de paste - poza 12

Întrebări:




Comentarii:

14/04/2013

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
Bundt cake de paște cu lamâie și ciocolată albă
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste paccheri cu anghinare și bacon
Paste paccheri cu anghinare și bacon
2 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
Paste cu ricotta și nuci: cremoase și crocante
2 porții
15 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Oul de Paste - Simbol al Invierii Oul de Paste - Simbol al Invierii Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează