Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 245 gr lapte (225g + 20g) 75 gr de zahăr (40gr + 35gr) 1 păstaie de vanilie 2 gălbenușuri 22 gr amidon de porumb Pentru...
Ingrediente: patru caise patru linguri de zahar brun 40 grame unt patru lingurite de miere 100 grame mascarpone o pastaie de vainilie de bourbon cateva...
Ingrediente: 150 g unt 1 ou 100 g zahar pud 200 g smintina lichida/iaurt 15g praf copt- 1 priza sare 1 priza scortisoara coaja de la 1/2 lamiie 500 g faina...
Ingrediente: 80 g faina 40 g praf de budinca de vanilie 5 g praf copt 4 albusuri de ou 120 g zahar 1 priza sare 4 galbenusuri de ou 1 pac. zahar vaniliat coaja...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: 3 oua mari sau 4 mici 150 g zahar 150 g faina 1/4 lingurita praf de copt 4 galbenusuri 200 g zahar pudra 2 pachetele zahar vanilat 1 kg branza de...
Ingrediente: 5 oua 5 l apa calda 1 pac. zahar vaniliat 250 g zahar 250 g faina 1 pac. praf copt zahar/esenta de vanilie 1 lamiie-coaja CREMA: 500 g brinza...
Ingrediente: 400 g caise coapte 4 linguri cu zahar suc de la o lamaie 1 pliculet de gelatina 200 g iaurt simplu 2 albusuri batute spuma 2 dl de smantana Pentru...
Avand o culoare galben-auriu sau galben-portocaliu si un parfum aparte, caisele sunt fructele cele mai bogate in vitamina C si complexul de vitamine B dar si potasiu si betacaroten. Caisele isi arata adevarata aroma si parfumul inconfundabil in dulceata sau...
Crema cu suc de fructe visine, cirese, zmeura, fragute, caise, ananas
Ingrediente pentru crema de fructe
Cantitatile ingredientelor si manopera sînt aceleasi ca si la crema clin reteta precedenta, adaugînddui-se suc din fructele respective.