Ingrediente: 1 cana cu morcovi rasi 1 cana cu mare rase 200g zahar, 50ml ulei de floarea soarelui, 1 cana de suc 100ml apa minerala, 300g faina, 1 plic pr...
Ingrediente: 1 cana morcov ras 1 cana mar ras 200 g zahar 50 ml ulei de floarea soarelui ½ ceasca suc de portocala 100 ml apa minerala 300 g faina 1 plic praf de ...
Ingrediente: 4 morcovi medii 1 mar curatat de coaja si seminte 1 catel de usturoi dat pe razatoarea mica 1 lingura de patrunjel tocat sare, piper proaspat macinat...
Ingrediente: 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de p...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare 4 cartofi fierti dati pe razatoare 2 morcovi fierti, dati pe razatoare 5 cepe feliate maioneza de ...
Ingrediente: o sfecla rosie potrivita 1 morcov 2 linguri ulei de masline/de in zeama de la 1/2 lamaie 3 lingurite seminte un praf de chimen optional - cativa vla...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g. cartofi 3 morcovi 1 praz (sau o ceapa) 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet zeama de la o lamaie sare si condimente dupa gust marar ...