Petitchef

Baigli - cozonac unguresc :)

Desert
15 porții
2 ore
45 min
Ușor
Se mananca cu pofta, se face cu migala!

Ingrediente

15

Preparare

  • Se amesteca faina cu sarea, coaja de lămâie , drojdia, zaharul, apa, uleiul, ouăle, esenta de vanilie, esenta de rom și iaurtul. Se frământă și se adaugă câtă faina mai este nevoie pentru a obține un aluat moale, dar nelipicios. Se lasă să crească o ora.
  • Se amesteca ingredientele pt cele 3 umpluturi.
  • Când aluatul e gata se împarte în 3 părți și se întind 3 foi. Se pune pe fiecare câtă o umplutura și se rulează. Se pun în tava cu partea lipita în jos sa nu curgă umplutura apoi se coc 45 sau 50 de minute la 150 grade.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gogosi pufoase - Petitchef
Gogosi pufoase - Petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4 / 5
Rețetă ST Jacques crocante
ST Jacques crocante
12 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Baigli cu mac
Baigli cu mac
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Baigli cu nuca
Baigli cu nuca
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Baigli cu mac si nuca
Baigli cu mac si nuca
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

Retete de cozonac Retete de cozonac Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: