Petitchef

Baigli - cozonac unguresc :)

Se mananca cu pofta, se face cu migala!
Desert
15 porții
2 ore
45 min
Ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Se amesteca faina cu sarea, coaja de lămâie , drojdia, zaharul, apa, uleiul, ouăle, esenta de vanilie, esenta de rom și iaurtul. Se frământă și se adaugă câtă faina mai este nevoie pentru a obține un aluat moale, dar nelipicios. Se lasă să crească o ora.
  • Se amesteca ingredientele pt cele 3 umpluturi.
  • Când aluatul e gata se împarte în 3 părți și se întind 3 foi. Se pune pe fiecare câtă o umplutura și se rulează. Se pun în tava cu partea lipita în jos sa nu curgă umplutura apoi se coc 45 sau 50 de minute la 150 grade.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Baigli cu mac si nuca
Baigli cu mac si nuca
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Baigli cu nuca
Baigli cu nuca
8 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Baigli cu mac
Baigli cu mac
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Hummus libanez
Hummus libanez
10 porții
10 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Samosas cu feta
Samosas cu feta
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5

Rețete

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! Retete de cozonac Retete de cozonac

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.