Cheesecake brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative!

Gustări
Foarte ușor
4 h 50 m
519 Kcal

Astăzi vă dovedim încă o dată că amestecând 2 dintre deserturile noastre preferate cheesecake și brownie, obținem un rezultat moale, reconfortant... pe scurt, o minune! Testați singuri rețeta urmând pașii noștri de pregătire de mai jos!

Ingrediente

8

Negresa :

Cheesecake :

Decor (opțional) :

Materiale

  • Tavă cu arc cu diametrul de 20 cm
  • hârtie pergament
  • tel
  • Spatulă

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare3 h 30 m
Gătire1 h 10 m
  • Cheesecake Brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative! - Preparare etapa 1Negresa (brownie) :
    Topiți ciocolata și untul. Amestecați ouăle cu zahărul brun. Se încorporează faina, apoi amestecul de ciocolata + untul topit.
  • Cheesecake Brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative! - Preparare etapa 2Turnați aluatul într-o tavă cu arc tapetată cu hârtie de copt și unsă cu unt și coaceți timp de 10 minute în cuptorul preîncălzit la 180°C, cu căldură ventilată. Scoateți din cuptor și lăsați deoparte.
  • Cheesecake Brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative! - Preparare etapa 3Cheesecake-ul:
    Puneți crema de brânza, mascarpone, zahărul, vanilia, smântână lichidă și ouăle într-un bol. Bateți cu mixerul electric până obțineți un amestec omogen.
  • Cheesecake Brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative! - Preparare etapa 4Coborâți temperatura cuptorului la 150°C, căldură ventilată. Turnați aluatul în fomă, peste brownie.
  • Cheesecake Brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative! - Preparare etapa 5Coaceți cheesecake-ul timp de 1 oră la 150°C la căldură rotativă. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute. Se dă apoi la frigider pentru minim 3 ore, cel mai bine peste noapte.
  • Cheesecake Brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative! - Preparare etapa 6Desfaceți ușor și gata, cheesecake-ul dvs. este gata! Radeți ciocolată neagră deasupra.

Punctează această reţetă

FAQ ❓

Care sunt secretele pentru a obține un cheesecake brownie perfect?

Pentru un cheesecake brownie perfect, asigurați-vă că ciocolata și untul sunt complet topite și omogenizate, iar amestecul de cheesecake este bine bătut pentru a evita cocoloașele.
Este recomandat să lăsați cheesecake-ul să se răcească la temperatura camerei timp de 30 de minute, apoi să-l refrigeriți pentru minim 3 ore, ideal peste noapte, pentru a se întări bine.
Da, puteți experimenta cu alte tipuri de brânză, dar brânza tip Philadelphia și mascarpone oferă cea mai bună textură și gust pentru cheesecake.
Dacă brownie-ul este prea umed, asigurați-vă că a fost copt suficient și că ați respectat timpii de coacere. De asemenea, lăsați-l să se răcească complet înainte de a adăuga amestecul de cheesecake.
Da, puteți înlocui făina obișnuită cu o alternativă fără gluten, cum ar fi făina de migdale sau făina de orez, pentru a face rețeta potrivită pentru cei cu intoleranță la gluten.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 519Kcal
  • Carbo: 52.1g
  • Grăsimi: 41.6g
  • Grăsimi sat.: 25.9g
  • Proteine: 12.4g
  • Fibre: 2.8g
  • Zahăr: 37.9g
  • ProPoints: 18
  • SmartPoints: 26
Informații nutriționale pentru 1 porție (193g)

Echipamente de gătit

cuptor

Atribute

Păstrare la frigider
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
4.75/5, 4 voturi