Petitchef

Ciocolata de casa in foi de napolitane.

Desert
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zaharul se pune in cratita smaltuita impreuna cu apa si zeama de lamaie . Se fierbe pana se leaga ca pentru glazura.
  • Cand se pune o picatura in apa rece se aduna ca o miere, nu se imprastie in apa. .
    Lamaia impiedica zaharisirea .
  • Cand siropul este legat, se trage la o parte de pe foc, si se pune untul. Cand untul este topit se adauga laptele praf si cacaoua bine cernute.
  • Se amesteca repede cu lingura sa nu se faca cocoloase. Cand compozitia este omogena se ia de pe foc , se pune vanilia si nucile sau alunele taiate bucati mari .
  • Compozitia se toarna intr-o tava in care am pus o foaie de napolitana. Se niveleaza si se pune celalata foaie de napolitiana . Se lasa pana a doua zi .
  • Se taie in bucati cat dorim de mari si se poate pastra mai mult timp in cutii de carton.


Întrebări:




Comentarii:

18/02/2015

Prea mult zahar.. iese prea dulce

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciocolata de casa vegana
Ciocolata de casa vegana
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Ciocolata cu alune
Ciocolata cu alune
6 porții
4 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.