Petitchef

Inima Kinder

Ce dovada de dragoste mai buna decat o prajitura delicioasa umpluta cu ciocolata? Va invitam sa faceti aceasta reteta- Inima Kinder! Aluat crocant, umplut generos cu frisca si o mulțime de dulciuri, un frumos desert in forma de inima ❤
Asadar pune sortul si la treaba!

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Desert
8 porții
15 min
30 min
12 min
Foarte ușor
665 Kcal

Video

YouTube

Ingrediente

8

Pentru pâte sablée :

Crama chantilly cu mascarpone :

Decor Kinder :

Cost estimat: 10 (1.25€/porție)

Preparare

  • Etapa 1 - Inima Kinder
    Puneti intr-un bol untul, zaharul pudra, zaharul vanilat, pudra de migdale si sarea. Amestecati totul pentru a obține o crema omogena. Adaugati oul si omogenizati.
  • Etapa 2 - Inima Kinder
    Adaugati faina si amestecati cu mana pentru a obtine un aluat omogen. Infasurati aluatul in folie alimentara, aplatizati-l si dati-l la frigider timp de 1 ora.
  • Etapa 3 - Inima Kinder
    Separati aluatul in 2. Puneti jumatate pe o foaie de hartie pergament, iar deasupra aluatului puneti o a doua hartie de pergament si intindeti aluatul fin.
  • Etapa 4 - Inima Kinder
    Desenati sau imprimati o jumatate de inima pe o foaie A4, taiati forma si asezati-o pe aluat. Taiati contururile jumatatii inimii,apoi mutati sablonul simetric si taiati a doua jumatate a inimii.
  • Etapa 5 - Inima Kinder
    Repetati pasii 3 si 4 cu cea de a 2-a jumatate de aluat. Puneti aluatul 30 minute la rece, inainte de a indeparta marginile. Decupati cu grija marginile.
  • Etapa 6 - Inima Kinder
    Coaceti 12 minute la 180°C si lasati sa se raceasca.
  • Etapa 7 - Inima Kinder
    Puneti mascarpone, frisca lichida rece, zaharul pudra si semintele pastaii de vanilie intr-un bol rece si bateti la viteza mare pentru a monta frisca.
  • Etapa 8 - Inima Kinder
    Puneti prima inima pe platoul de servire. Folosind o pungă de patiserie, aplicati frisca in bile mici pe intreaga suprafata.
  • Etapa 9 - Inima Kinder
    Asezati cea de-a doua inima peste crema si puneti si pe acesta frisca tot sub forma de bilute.
  • Etapa 10 - Inima Kinder
    Decorati partea superioara a inimii cu bucati de Kinder.
  • Etapa 11 - Inima Kinder
    Gata!

Observații:

Aluatul sablée :
• Va recomandam sa formati inima si apoi sa puneti aluatul la frigider cu 30 de minute inainte de a îndeparta marginile.
• Nu conteaza daca inimile tale se rup, frisca va acoperi complet aluatul.

Decorul:
• Puteți adauga Kinder mixt in crema daca doriți.
• Puteti utiliza alte tipuri de Kinder, bomboane de ciocolata sau fructe, de exemplu, pentru a decora inima.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (194g)
Calorii: 665Kcal
  • Carbo: 54.6g
  • Grăsimi: 57.9g
  • Grăsimi sat.: 36.8g
  • Proteine: 9.6g
  • Zahăr: 34.7g
  • SmartPoints: 33

Poze

Inima Kinder, poza 1
Inima Kinder, poza 2
Inima Kinder, poza 3
Inima Kinder, poza 4
Inima Kinder, poza 5

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa cu inima de cocos si migdale
Negresa cu inima de cocos si migdale
4 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Kinder paradiso
Kinder paradiso
10 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tiramisu in forma de inima
Tiramisu in forma de inima
8 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tort cifra
Tort cifra
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
Brioșe cu inima de ciocolata - vegan si fara gluten
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Cheesecake kinder bueno
Cheesecake kinder bueno
8 porții
4 ore
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.