Ingrediente: Pandispan pufos : 170 grame unt la temperatura camerei 170 grame zahar tos 3 oua la temperatura camerei 300 grame faina 3 lingurite praf de copt 1 li...
Ingrediente: Blat de ciocolata: 100 g ciocolata amaruie 175 g unt 175 g zahar 1 plic zahar vaniliat 7 oua 200 g faina 3 lingurita praf de copt 40 g cacao Umplutur...
Ingrediente: 400 g zahar; 275 ml lapte 50 g cacao 2 plicuri zahar vanilat 200 g unt 350 g faina 5 oua 1 plic praf de copt coaja rasa de portocala o priza sare....
Ingrediente: Pentru tort aveti nevoie de: 2 cani (280 g) faina alba 2 lingurite bicarbonat 1/4 lingurita sare 1/2 cana (115 g) unt la temperatura camerei 3/4 cana ...
Ingrediente: 6 oua 210 g faina 230 g zahar 6 linguri cu ulei 1/2 plic praf de copt 100 g ciocolata cu lapte 40 g unt esenta de vanilie dupa gust 60 g meris...
Ingrediente: 100 g zahar pudra, 200 g unt, 280 g faina, 100 g nuci zdrobite 1 lingurita de scortisoara pt crema de lapte: 1/2 litru lapte 50 g. amidon 2 linguri...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 400 gr. de biscuiti 300 gr. de unt topit 400 gr. de capsuni (curatate si spalate) 500 gr. de branza mascarpone 200 ml de frisca lichida 5 linguri...
Ingrediente: 750 g faina pt. paine 470 ml apa 3 lingurite drojdie uscata 100 g sirop de artar 100 g zahar 5 lingurite (rase) sare 60 g shortening sau margarina - ...
Ingrediente: 500 g făină; 150 g cacao; 100 g ciocolată; 1 linguriță praf de copt; 1/2 linguriță sare; 120 g unt moale (încălzit, nu topit); 240 g zahă...
Ingrediente: 1 cana zahar pudra sau mai mult in functie de cat de groasa doriti glazura 3 linguri apa fiarta 2 linguri ulei 2 sau 3 linguri de cacao...
Ingrediente: 250 ml lapte 220 g faina 125 g zahar granulat 5 linguri de miere de albine poliflora 1 lingurita bicarbonat 30 g cacao pudra 125 g unt 2 oua optiona...
Ingrediente: 120 g unt la temp.camerei 130 g zahar 210 g faina 3 oua mari 60 ml lapte 1 lgta esenta vanilie 1 lamaie 1 1/2 lgta praf copt 1/4 lgta sare...
Ingrediente: Blat: 6 albusuri, 200 g zahar 200 g nuca macinata 3 g faina 1 praf de copt glazura 1: 200 g ciocolata alba , 5 l ulei crema: 10 g zahar 200 g unt ...