Petitchef

Prajitura cu ciocolata, glasata

Desert
8 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Glazura:

Preparare

  • 5 galbenusuri si un ou intreg se bat bine cu zaharul. Cand compozitia s-a albit, adaugam ciocolata topita in lapte, faina amestecata cu praful de copt, malaiul si 80 g unt.
  • Untul se freaca cu zaharul vanilat inainte de a fi adaugat in compozitie.
  • Adaugam si nucile tocate marunt, iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare, amestecand usor de sus in jos.
  • Ungem o tava cu restul de unt (~20 g), se toarna compozitia si se da la cuptorpentru 40-50 minute.
  • Cand este gata se glaseaza cu dulceata de capsuni (pasata bine) , apoi cu ciocolata topita in 2 linguri de apa.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura 2 in 1 (crema de nuci cu ciocolata)
Prajitura 2 in 1 (crema de nuci cu ciocolata)
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura cu nuca, ciocolata
Prajitura cu nuca, ciocolata
8 porții
1 h 18 m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Prajitura delicioasa cu ciocolata
Prajitura delicioasa cu ciocolata
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.