Petitchef

Batoane de ciocolata crocante

Aperitiv
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Topiti ciocolata intr-un bol la microunde (un pic peste un minut) sau la bain-marie si adaugati untul. Zdrobiti cu ajutorul unui sucitor fulgii de porumb (sau la robotul de bucatarie, ca mine ) iar dupa aceea amestecati totul cu ciresele sau visinele din dulceata.
  • Adaugati ciocolata topita si amestecati pentru uniformizare.Turnati compozitia intr-o forma tapetata cu film alimentar si dati la congelator timp de 2 ore.
    Taiati batoane si serviti cu ceai, cacao cu lapte sau cu o ceasca de cafea mai aromata .
  • Se prepara aproape-n joaca iar gustul e chiar de milioane!!!Sper sa va convinga pozele .


Poze

Batoane de ciocolata crocante, poza 1
Batoane de ciocolata crocante, poza 2
Batoane de ciocolata crocante, poza 3
Batoane de ciocolata crocante, poza 4
Batoane de ciocolata crocante, poza 5
Batoane de ciocolata crocante, poza 6
Batoane de ciocolata crocante, poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Batoane cu ovaz
Batoane cu ovaz
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Batoane dots
Batoane dots
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Batoane de ciocolata de casa cu alune
Batoane de ciocolata de casa cu alune
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Batoane energice de cereale
Batoane energice de cereale
12 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Batoane din orez expandat
Batoane din orez expandat
6 porții
1 h 30 m
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.