-
Home
-
Rețete
-
Prajitura cu nuca, ciocolata
Prajitura cu nuca, ciocolata
Preparare
-
Batem albusurile spuma tare, adaugam coaja si zeama de lamaie, se contiuna batutul spumei, adaugam zaharul, vanilia si batem pana la topirea zaharului.
-
Se adauga faina, se amesteca cu grija pana la incorporarea acesteia, adaugam nuca, rahatul si ciocolata, toate taiate bucatele.
-
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc potrivit cam 20-25 minute.
-
Dupa copt, la 3 minute am scos prajitura din tava am lasat-o sa se raceasaca si am ornat-o cu ciocolata topita astfel topit cubul de ciocolata menaj cu 1 lingura de apa intro canita apoi pune topitura intro punguta de nylon pe care intepat-o la un capat si mi ornat prajiturica asa cum o vedeti.
Poze
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Eu am folosit si galbenusurile ,le-frecat cu 4 linguri de zahar pudra pe bain-mare,si le-am pus deasupra prajiturii cind am scos-o din cuptor si am mai lasat-o doua minute pina a facut o crusta si apoi am pus ciocolata !