Prajitura snickers

Desert
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

* Pentru blat:

* Pentru crema:

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Separam albusurile de galbenusuri si le mixam puternic cu cele 300 g de zahar, ca pentru bezea. Apoi adaugam peste spuma obtinuta faina amestecata cu praf de copt, cacaoa si nuca pisata.
  • Impartim compozitia in 3 parti egale. Pe fundul unei tavi punem hartie de copt si intindem compozitia in strat uniform, nu prea gros. Cele 3 foi se coc in cuptorul incins la 180 de grade pentru cca 15 minute.
  • Punem galbenusurile si oul intreg le mixam cu zaharul pana devin ca o crema si isi dubleaza volumul. Adaugam cacaoa si laptele rece.
  • Punem vasul la baine-marine si cand incepe sa se ingroase adaugam si ciocolata rupta bucatele. Amestecam bine, pana se topeste ciocolata. Adaugam margarina si amestecam pana se topeste. Lasam sa se raceasca.
  • Umplem foile cu crema.Ultimul strat, cel de deasupra va fi tot de crema. Presaram cu nuca pisata si dam la rece pana se intareste crema, apoi o portionam.Va fi mult mai buna si mai usor de taiat a doua zi.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Fff bun!!!

abuz

anonymous

Este foarte buna

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Este o prajitura minunata!

abuz

anonymous

Forte buna:)eu am facut-o e ffff buna reteta o am de la surioara mea

abuz

anonymous

Bunaaaaaaaaaaaaa rau de tot

abuz