Prajitura snickers
Ingrediente
4
* Pentru blat:
* Pentru crema:
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Separam albusurile de galbenusuri si le mixam puternic cu cele 300 g de zahar, ca pentru bezea. Apoi adaugam peste spuma obtinuta faina amestecata cu praf de copt, cacaoa si nuca pisata.
- Impartim compozitia in 3 parti egale. Pe fundul unei tavi punem hartie de copt si intindem compozitia in strat uniform, nu prea gros. Cele 3 foi se coc in cuptorul incins la 180 de grade pentru cca 15 minute.
- Punem galbenusurile si oul intreg le mixam cu zaharul pana devin ca o crema si isi dubleaza volumul. Adaugam cacaoa si laptele rece.
- Punem vasul la baine-marine si cand incepe sa se ingroase adaugam si ciocolata rupta bucatele. Amestecam bine, pana se topeste ciocolata. Adaugam margarina si amestecam pana se topeste. Lasam sa se raceasca.
- Umplem foile cu crema.Ultimul strat, cel de deasupra va fi tot de crema. Presaram cu nuca pisata si dam la rece pana se intareste crema, apoi o portionam.Va fi mult mai buna si mai usor de taiat a doua zi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Fff bun!!!
anonymous
Este foarte buna
anonymous
Buna
anonymous
Este o prajitura minunata!
anonymous
Forte buna:)eu am facut-o e ffff buna reteta o am de la surioara mea
anonymous
Bunaaaaaaaaaaaaa rau de tot
Punctează această reţetă