Petitchef

Noapte de noiembrie

Desert
7 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

7

Pt.blat:

Pt.crema:

Pt.glazura:

Preparare

  • Blatul:
    Fierbi laptele cu untul, zaharul si cacaua. Dupa ce a dat in clocot, lasi sa se raceasca, dupa care adaugi treptat galbenusurile, faina, praful de copt si albusurile batute spuma.
  • Torni aluatul intr-o forma de prajitura unsa si tapetata si-l dai la cuptor pentru 30 de minute, dupa care il lasi sa se raceasca.
  • Crema:
    Margarina se freaca spuma, se adauga zaharul-e intotdeauna il macin, apoi nuca macinata.
  • Glazura:
    Se pune pe foc apa cu zaharul si margarina, se presara cacao si se amesteca bine-eu am dublat cantitatile. Se fierbe bine si se toarna peste compozitie.
  • Asamblarea:
    Peste blatul racit se intinde jumnatate din cantitatea de crema, apoi se aseaza piscoturile trecute prin ciocolata calda, peste care se pune cealalta jumatate de crema, apoi se toarna glazura calda. Se taie a doua zi.

Poze

Noapte de noiembrie, poza 1
Noapte de noiembrie, poza 2
Noapte de noiembrie, poza 3
Noapte de noiembrie, poza 4
Noapte de noiembrie, poza 5
Noapte de noiembrie, poza 6

Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Diplomat cu ciocolata si zmeura
Diplomat cu ciocolata si zmeura
6 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura valurile dunarii
Prajitura valurile dunarii
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tort cu crema de ciocolata (reteta video)
Tort cu crema de ciocolata (reteta video)
13 porții
1 oră
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga Tiramisu
Buturuga Tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Italian Tiramisu - Video reteta
Italian Tiramisu - Video reteta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.