Petitchef

Prajitura turnata cu brinza

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru foaie:

Pentru umplutura:

Preparare

  • Batem ouale bine cu mixerul la viteza mare, apoi adaugam pe rand: apa, uleiul, zaharul, faina si la final praful de copt stins in zeama de lamaie.
  • Ingredientele se pun exact in aceasta ordine. Ungem tava cu putin ulei punem jumatate din cantitatea de aluat si dam la foc iute cca 5 minute ca sa prinda repede pojghita deasupra.
  • Intre timp branza cu ouale, zaharul, praful de budinca si un plic de zahar vanilinat se mizeaza bine pana devin o crema pufoasa.
  • Cand foaia s-a copt usor scoatem tava din cuptor, punem intreaga compozitie de branza si apoi incet turnam restul de aluat deasupra branzei, pentru a o acoperii in intregime.
  • Se baga din nou la cuptor de aceasta data la foc mic pentru 30-40 de min pana se rumeneste frumos. Cand este gata se lasa la racit apoi se portioneaza si se pudreaza cu zahar.


Poze

Prajitura turnata cu brinza, poza 1
Prajitura turnata cu brinza, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: